Gossip

Ρέμπελ Γουίλσον: «Έκανα σεξ για πρώτη φορά στα 35 μου - Μπορείτε να περιμένετε μέχρι να είστε πιο ώριμοι»

Διαβάστε τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός αλλά και τον λόγο που έκανε την δήλωσή αυτή.

Πρόσφατα αποκάλυψε ένα μεγάλο μυστικό… Ο λόγος για την Ρέμπελ Γουίλσον η οποία είχε αναφέρει ότι για πρώτη φορά έκανε σεξ στην ηλικία των 35 ετών. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό μεγάλο περιοδικό των ΗΠΑ επανέλαβε αυτή την αποκάλυψη αλλά και μίλησε για αυτή και τον λόγο που θέλησε να μιλήσει για την σεξουαλική της ζωή.

Όπως ανέφερε ο κύριος λόγος ήταν γιατί θέλει να περάσει ένα θετικό μήνυμα στους νέους επισημαίνοντάς τους ότι δεν θα πρέπει να νιώθουν πίεση και να αποφασίσουν να προχωρήσουν μόνο όταν νιώσουν έτοιμοι αλλά όταν είναι περισσότερο ώριμοι.

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι», ανέφερε η 44χρονή πια Γουίλσον στο PEOPLE, ενώ παραδέχθηκε ότι σε μικρή ηλικία, στα 23 της, είχε πει ψέματα ότι είχε κάνει σεξ γιατί ήθελε να αποφύγει τις ερωτήσεις και ενδεχομένως τα σχόλια.

«Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα". Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι συνήθως έφευγε από το δωμάτιο όταν ξεκινούσε μια συζήτηση με θέμα το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x