Euroleague

Ο Σέιν Λάρκιν αντέδρασε στο Twitter μετά την ανακοίνωση των καλύτερων πεντάδων

Γνωστές έγιναν οι δύο καλύτερες πεντάδες της φετινής Euroleague, με τον Σέιν Λαρκίν να αντιδράει στον προσωπικό του λογαριασμό στο X λίγο μετά, ποστάροντας ένα emoji που γελάει με τις επιλογές αυτών.

Την αντίδραση του Σέιν Λάρκιν έφερε η ανακοίνωση της Euroleague για τις δύο καλύτερες πεντάδες της χρονιάς. Ο ηγέτης της Αναντολού Εφές έκανε ένα tweet με ένα emoji που γελάει, προφανώς διαφωνώντας με τις επιλογές.

Υπενθυμίζουμε, πως οι πεντάδες αποτελούνταν από 3 παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR (Ναν και Λεσόρ στην 1η, Σλούκας στην 2η),3 παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (Καμπάτσο στην 1η, Ταβάρες και Χεζόνια στην 2η), 2 παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπράουν και Μπόλντγουιν στην 2η) και από έναν Μονακό και Φενέρμπαχτσε στην 1η, με Τζέιμς και Χέις-Ντέιβις, αντίστοιχα.

Ο ηγέτης της Εφές ατομικά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 16.8 πόντους, 5.1 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 31:38 λεπτά συμμετοχής, ωστόσο το γεγονός πως η ομάδα το αποκλείστηκε στα play-in από την Βίρτους Μπολόνια και δεν βρέθηκε στην 8άδα να έπαιξε ρόλο στην απουσία του από τις δύο πεντάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x