Euroleague

Ταβάρες: «Ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο κίνητρο μετά τον περσινό τελικό-Ελπίζω να μείνω στην Ρεάλ»

Έτοιμος να αντιμετωπίσει έναν Ολυμπιακό με μεγαλύτερο κίνητρο σε σχέση με πέρσι είναι ο Έντι Ταβάρες, όπως δήλωσε στην «AS», ο οποίος ελπίζει να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στην «AS» , ο Έντι Ταβάρες τόνισε πως περιμένει την αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ήττα στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού το ζευγάρι του περσινού τελικού θα τεθεί αντιμέτωπο στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, του Final Four της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο(24-26/5). Ο ψηλός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε μάλιστα και για το μέλλον του στην «βασίλισσα», με το συμβόλαιο του να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Θυμάμαι πως όταν χάσαμε με έναν πόντο από την Εφές (το 2022), το κίνητρό μας να επαναλάβουμε τον τελικό και να προσπαθήσουμε ξανά ήταν πολύ μεγάλο. Και το πήραμε. Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Ολυμπιακό που θα έχει ανεβάσει τις φιλοδοξίες του».

Πώς νιώθει για τον σύλλογο που προκρίθηκε σε 5ο Final Four σε 7 χρόνια: «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι τεράστιο. Το όνειρό μου είναι να τα κερδίσω όλα, τους τέσσερις τίτλους της σεζόν, γιατί αυτή είναι μια από τις καλύτερες ομάδες από τότε που ήρθα. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις πτυχές, άνθρωποι που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε θέση και το μεγάλο κρίμα είναι ο τραυματισμός του Ντεκ. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά αυτό που συνέβη πέρσι με τον Ολυμπιακό που σάρωσε την κανονική διάρκεια αλλά έχασε στον τελικό από εμάς, μπορεί πάντα να συμβεί».

Για το αν τον επηρεάζει πως λήγει το συμβόλαιο του, δήλωσε: «Όχι, δεν με επηρεάζει. Ο κόσμος έχει πει ότι δεν ήμουν τόσο καλός ήταν λόγω της ανανέωσης, αλλά λόγω όλων όσων μου συνέβησαν αυτή τη σεζόν, που απλώς συνέπεσε με την λήξη του συμβολαίου μου. Το να τελειώσω το συμβόλαιό μου δεν με εμποδίζει να παίζω. Πρέπει πάντα να κάνεις τα πράγματα καλά γιατί τότε θα έρθει αυτό που είναι δικό σου, αυτό που περιμένεις. Ή όχι, αλλά πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα φανεί. Δεν μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια ή να σκεφτείς ότι αν τραυματιστείς δεν θα έχεις συμβόλαιο εδώ ή κάπου αλλού».

Ενώ στην συνέχεια για το τι θα ήθελε να συμβεί απάντησε: «Ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία και να μείνω στη Μαδρίτη. Είμαι χαρούμενος εδώ, τα δύο μου παιδιά είναι από τη Μαδρίτη, αγαπάμε τον πολιτισμό, την πόλη, τον τρόπο που είναι οι άνθρωποι, τον τρόπο που ζουν, τι αντιπροσωπεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, πώς ξεπερνιούνται τα πράγματα στον σύλλογο, το πνεύμα τους, την επιθυμία τους. Να κερδίσω όπως είδαμε πρόσφατα στο Champions League κόντρα στην Μπάγερν... Το να είμαι εδώ είναι πολύ ικανοποιητικό για μένα και με κάνει να βελτιώνομαι, γιατί δεν μπορείς να χαλαρώσεις, πρέπει πάντα να δίνεις τα πάντα για να κερδίζεις. Ποτέ δεν ξέρεις, αν και ελπίζω να μείνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x