Euroleague

Φενέρμπαχτσε: Κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Μπράουν ως αντί-Καλάθη

Αποφασισμένη να καλύψει δυναμικά το κενό του... φευγάτου Νικ Καλάθη είναι η Φενέρμπαχτσε, η οποία σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα σκοπεύει να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν.

Με τον Νικ Καλάθη να θεωρείται... φευγάτος και έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μονακό από τη νέα αγωνιστική σεζόν, η Φενέρμπαχτσε είναι «αναγκασμένη» να βγει στην αγορά ώστε να ψάξει έναν πόιντ γκαρντ πρώτης γραμμής ώστε να καλύψει το κενό του Έλληνα άσου.


Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του τουρκικού συλλόγου έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν, με το όνομα του Αμερικανού γκαρντ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, προσωπικοί λόγοι που σχετίζονται με την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, έχουν οδηγήσει τον Μπράουν στην απόφαση να αποχωρήσει από την «ομάδα του λαού» το ερχόμενο καλοκαίρι, με το όνομά του να παίζει δυνατά τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης - καθώς έχει ισπανικό διαβατήριο - , όσο και για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται από το έγκυρο «Relevο», η Φενέρ μοιάζει αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του 33χρονου γκαρντ, καλύπτοντας το buy-out των 800.000 ευρώ, προσφέροντας παράλληλα στον παίκτη ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Φέτος, ο Μπράουν μέτρησε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ με 13,1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x