Euroleague

Γουίλιαμς-Γκος: «Όσο πιο μεγάλη είναι η περίσταση, τόσο καλύτερα παίζω - Έχω το dna του νικητή»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας στο YouΤube έκανε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή των «ερυθρόλευκων» στο Final 4!

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας στο YouΤube έκανε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενόψει του Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Μαΐου!

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του και τόνισε ότι ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα τέτοια μεγάλα «ραντεβού», σχολίασε το ότι στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκάλυψε και τη... συνταγή της επιτυχίας των «ερυθρόλευκων»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού:

Για την παρουσία στο Final 4: «Είναι ευλογία. Το να πηγαίνεις σε τρίτο Final 4 είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πολύ ευγνώμων και πολύ ταπεινός για αυτή την ευκαιρία. Όσο πιο μεγάλη είναι η περίσταση, τόσο καλύτερα παίζω. Πάντα παίζω καλά σε αυτές τις στιγμές. Το μυαλό μου φεύγει και ακολουθώ τα ένστικτά μου. Λατρεύω να πηγαίνω στην postseason και προφανώς στο Final 4. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο σκληρά όλο τον χρόνο».

Για τον ημιτελικό με τη Ρεάλ: «Έχοντας παίξει σε δύο Final 4, προφανώς και έχεις εμπειρία. Σίγουρα η εμπειρία μου θα βοηθήσει, όπως και της υπόλοιπης ομάδας. Έχουμε πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουμε τι απαιτείται».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του: «Είναι cool ότι την πρώτη φορά που θα τους αντιμετωπίσω θα είναι στο Final 4. Θα είναι πολύ ξεχωριστό για μένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση».

Για το τι κάνει επιτυχημένη μια ομάδα: «Το πρώτο είναι η θυσία. Πρέπει να βάλεις την ομάδα πριν από τον εαυτό σου. Ο κόουτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε αυτό το επάγγελμα, με τα συμβόλαια, με τα λεφτά να εμπλέκονται, οι παίκτες που κάνουν τις δικές τους καριέρες. Η θυσία είναι το πρώτο συστατικό».

Για το ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο με διαφορετική ομάδα: «Το ελπίζω. Όλη μου η καριέρα από τότε που ξεκίνησα να παίζω είναι χτισμένη στο να νικάω. Πάντα παίζω για να κερδίζω. Είμαι τυχερός που έχω παίξει σε πολύ καλές ομάδες και έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου. Νομίζω ότι το dna του νικητή είναι μέσα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x