Euroleague

«Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα…»: Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα απαντά στους επικριτές του 34χρονου γκαρντ!

Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, με ποστάρισμά της στο Instagram, απάντησε σε όσους κρίνουν τον 34χρονο Έλληνα γκαρντ, ποστάροντας μια φωτογραφία του με τις φανέλες ομάδων που έχει φορέσει.

Την πρόκριση σε Final 4 Ευρωλίγκας μετά από 12 ολόκληρα χρόνια πανηγυρίζει από χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος και λύγισε στο «καυτό» ΟΑΚΑ τη Μακάμπι στο 5ο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs.

Αναμφίβολα, ο Κώστας Σλούκας, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των «πρασίνων», όχι μόνο στη σειρά με τους Ισραηλινούς, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ να προκρίνεται για ενδέκατη φορά στην σπουδαία καριέρα του σε Final 4 της διοργάνωσης, κάτι που μάλιστα έχει πετύχει με τρεις διαφορετικές ομάδες!

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία αυτή επιτυχία του Παναθηναϊκού, και πατώντας πάνω στο σπουδαίο επίτευγμα του 34χρονου γκαρντ, η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, με ποστάρισμά της στο Instagram απάντησε με λακωνικό τρόπο στους επικριτές του «Σλούκι Λουκ».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία του Σλούκα με τις φανέλες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρ, συνδυάζοντας το ποστάρισμά της: «Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα...», απαντώντας έτσι με τον δικό της τρόπο σε όσους κρίνουν και κατακρίνουν το τελευταίο διάστημα τον πολύπειρο γκαρντ.


«Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα...»: Η καυστική ατάκα της συζύγου του Σλούκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x