Euroleague

Φοβερός Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να βρεθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού!

Στο Βελιγράδι και την «Stark Arena» βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ για να βρεθεί στο πλευρό των συμπαικτών του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν!

Στο πλευρό του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ, που βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του στα παρκέ και την αγωνιστική δράση μετά και τον σοβαρό τραυματισμό στο μετατάρσιο που τον κράτησε εκτός για 2,5 μήνες, έκανε ταξίδι «αστραπή» στο Βελιγράδι για να στηρίξει τις προσπάθειες των συμπαικτών του κόντρα στην Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος ψηλός πήρε σήμερα το αεροπλάνο από το «Ελ. Βενιζέλος» ώστε να βρεθεί στην πρωτεύουσα της πατρίδας του και να δώσει το «παρών» στην «Stark Arena» και να ενισχύσει και εκείνος με την παρουσία και τη φωνή του το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα!


Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με μήνυμα της στο «Χ» δημοσίευσε φωτογραφία του παίκτη από τα αποδυτήρια λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, στέλνοντας μάλιστα τις ευχές της στον Μιλουτίνοφ να επιστρέψει σύντομα στα παρκέ:

«Δείτε ποιος είναι εδώ για να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με την Παρτιζάν! Ανυπομονούμε να σε δούμε στο γήπεδο Νικόλα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x