Ευρώπη

Ψηλά στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα για την ενίσχυση της front line ο Ριβέρο!

Την περίπτωση του 30χρονου φόργουορντ/σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χασιέλ Ριβέρο, φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Ερυθρός Αστέρας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι προσηλωμένος στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και στα παιχνίδια με την Παρτίζαν, ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν παύουν να «σκανάρουν» την αγορά, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον έγκριτο ισραηλινό δημοσιογράφο, Άρελ Γκίνσμπερ, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Χασιέλ Ριβέρο για την ενίσχυση της front line.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του 30χρονου φόργουορντ/σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος φέτος κατέγραψε 7,6 πόντους και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 41 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, εκείνο που τον χαρακτηρίζει σαν παίκτη είναι η έφεσή του στο επιθετικό ριμπάουντ, μετρώντας 1,6 ανά ματς!

Βέβαια, η υπόθεση ενδέχεται να προχωρήσει μονάχα αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι, με τον Ριβέρο να διατηρεί οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο με την «ομάδα του λαού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x