Ευρώπη

Κατέκτησε την πρώτη θέση της regular season στη Γερμανία η Μπάγερν - 2η η Άλμπα Βερολίνου

Με πολυφωνία στην επίθεση, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 101-73 της Ροστόκ Σίγουλβς, τερματίζοντας στην 1η θέση της κανονικής περιόδου της BBL.

«Κλείδωσε» την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs η Μπάγερν Μονάχου.

Πραγματοποιώντας μια καλή και παραγωγική εμφάνιση, έχοντας μάλιστα πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, οι Βαυαροί επικράτησαν άνετα με σκορ 101-73 της Ροστόκ Σίγουλβς, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ομπστ με 18 πόντους, με τον Φρανσίσκο και τον Ιμπάκα να ακολουθούν με 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 52-37, 72-64, 101-73.

Στη 2η θέση της regular season της BBL, τερμάτισε η Άλμπα Βερολίνου, η οποία πέρασε δύσκολα από την έδρα της Κράιλσχαϊμ με σκορ 94-83, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ματ Τόμας, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, στην πρώτη εξάδα - που δίνει την απευθείας πρόκριση στα playoffs - τερμάτισαν ακόμα η Τσέμνιζ, Βούρτζμπουργκ, Ουλμ και Βέτκα, με τις Βόννη, Λούντβιγκσμπουργκ, Όλντενμπουργκ και Τάουερς Αμβούργου να δίνουν τη δική τους μάχη για τα άλλα δύο εισιτήρια των playoffs.

Τέλος, τον υποβιβασμό γνώρισαν η Κράιλσχαϊμ και η Τούμπινγκεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x