Ευρώπη

Διέρρευσαν πλάνα από το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ Νάναλι και Λαζάρεβιτς!

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της «Μπεογκράτσκα Αρίνα» που διέρρευσε, ρίχνει μεγαλύτερο «φως» στο επεισόδιο μεταξύ Τζέιμς Νάναλι και Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τζέιμς Νάναλι και τον Στέφαν Λαζάρεβιτς σημειώθηκε στα αποδυτήρια λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας, με τους «ερυθρόλευκους» να κατηγορούν τον Αμερικανό για επίθεση και να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του!

Το σέρβικο «Telegraf» εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας της «Μπεογκράτσκα Αρίνα», στο οποίο φαίνεται πράγματι ένα σημαντικό μέρος από το επεισόδιο μεταξύ των παικτών.

Παρόλο που δεν γίνεται κατανοητό πώς ξεκίνησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο, στο βίντεο φαίνεται ο Νάναλι να χτυπά πράγματι τον Λαζάρεβιτς, ενώ στη συνέχεια ο τελευταίος ρίχνει τον Αμερικανό στο έδαφος και επιχειρεί να ανταποδώσει, πριν παρέμβουν στο επεισόδιο και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων, βοηθώντας στην αποκλιμάκωση της κατάστασης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα τιμωρηθούν οι παίκτες, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πηγαίνει με την «προίκα» του 2-0 στους τελικούς και να απέχει μία νίκη μακριά από τον τίτλο, ενώ από την άλλη για την Παρτίζαν είναι μονόδρομος η επικράτηση στην αποψινή αναμέτρηση.

Δείτε τα πλάνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x