Ελλάδα

Κοντός: «Έχουμε περίπου 30.000 αιτήσεις για μόλις 539 εισιτήρια του Final-4»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοντού στην ΕΡΤ πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη.

Την τρέλα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού AKTOR για την απόκτηση ενός εισιτηρίου για το Final-4 αποτύπωσε με νούμερα ο Δημήτρης Κοντός. Ο basketball and communication director της πράσινης ΚΑΕ ανέφερε ότι οι αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας φτάνουν τις 30.000 την στιγμή που ο αριθμός των εισιτηρίων που έχει στα… χέρια της να διαθέσει είναι μόλις 539!

«Είμαστε σε καθεστώς ασφυξίας. Ευχάριστης κατάστασης μεν, ασφυξίας δε. Στο ματς με τη Μακάμπι είχαμε λίστα αναμονής που έφτανε τους 97.000 φίλους της ομάδας. Τώρα έχουμε 30.000 αιτήσεις και μόλις 539 εισιτήρια», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Σε αυτό συνυπολογίστε πως πρέπει να διατεθούν στις οικογένειες των παικτών, σε συμβατικές υποχρεώσεις, σε χορηγούς, στους κατόχους διαρκείας. Δε φτάνουν ούτε για ζήτω. Είμαστε σε μια τόσο ευχάριστη θέση και δυστυχώς δε μπορούν να τη χαρούμε με τον κόσμο μας όπως θα θέλαμε. Ακόμα και 20.000 εισιτήρια να είχαμε θα μπορέσουμε να τα διαθέσουμε. Και αυτό είναι κάτι που η διοργανώτρια αρχή πρέπει να το δει από την νέα σεζόν. Στην αγορά υπάρχουν σάιτ που δίνουν εισιτήρια και εμείς πιέζουμε προς πάσα κατεύθυνση για να πάρουμε στα χέρια μας όσο το δυνατόν περισσότερα και να τα διαθέσουμε στον κόσμο μας».

Ο Δημήτρης Κοντός σχολίασε και την παρουσία τριών παικτών της ομάδας στις δύο καλύτερες πεντάδες της Ευρωλίγκας.

«Η αλήθεια είναι ότι οι ατομικοί τίτλοι δεν είναι αρκετοί για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό αν δεν έχουμε και ομαδική επιτυχία στο τέλος της χρονιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που τη φετινή σεζόν η ομάδα μας έχει 3 από τους 10 καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης. Και ο Ναν και ο Λεσόρ και ο Κώστας το άξιζαν και είναι μια δικαίωση των κόπων τους, αλλά και της επένδυσης που έχει γίνει τη φετινή σεζόν», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Όμως θα σταθώ λίγο παραπάνω στον Κώστα γιατί ο ερχομός του στον Παναθηναϊκό μας άλλαξε όλο το mindset. Μας έφερε αυτό που μας έλειπε τα τελευταία χρόνια. Οπότε πάνω σε αυτόν «χτίσαμε» την ομάδα που τελικά έφτασε μέχρι το Final-4».


data-integration-id="eexbs13jtbwtdve"
data-playlist-id="v-d18k0qcqang1">

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x