Ελλάδα

Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν για τον ορισμό του Παναθηναϊκός-Άρης στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας

Ο Αϊζάια Κάνααν απάντησε στον Εργκίν Αταμάν και στα σχόλιά του για το πρόγραμμα της Basket League με αφορμή το γεγονός ότι το Παναθηναϊκός-Άρης ορίστηκε στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκε εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, τόσο για την ήττα από τους «κίτρινους», φυσικά, όσο και για το γεγονός ότι το ματς ορίστηκε στις 5 το απόγευμα εργάσιμης ημέρας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε μεταξύ άλλων πως δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι γελοίο. Μετά από ''διαβολοβδομάδα'' να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος να προετοιμαστείς, δεν υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθείς. Εγώ ήμουν κακός. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές. Όλα πήγαν κατά… διαόλου. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτόν που το σκέφτηκε»

Σε ερώτηση, δε, για το τι άλλο θα μπορούσε να γίνει, είπε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνος εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».

Ο Αϊζάια Κάνααν, λοιπόν, που είναι πολύ ενεργός στα social media, απάντησε στον Τούρκο προπονητή και στα σχόλιά του, σε σχετικό ποστάρισμα της ιστοσελίδας basketnews. Με τη συνοδεία ενός emoji γέλιου, έγραψε: «Όλοι είχαμε αυτά τα παιχνίδια… Προχώρα».

Δείτε το ποστάρισμα:

Παναθηναϊκός-Άρης: Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x