Γενικά

Κολέ: «Ο Φαλ κάνει εξαιρετική σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του... πλουσίου»

Για την απόφασή του να μην συμπεριλάβει τον σέντερ του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ, στις επιλογές του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μίλησε ο Βενσάν Κολέ.

Για την επιλογή του να αφήσει τον Μουστάφα Φαλ εκτός ρόστερ της εθνικής Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, μίλησε ο Βενσάν Κολέ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τρικολόρ» παραδέχθηκε ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού διανύει μία ακόμα πολύ καλή σεζόν, εξηγώντας παράλληλα ότι ήρθε αντιμέτωπος με το πρόβλημα των... πλουσίων, αφού είχε πληθώρα επιλογών στη θέση «5», στην οποία μπορούν επίσης να αγωνιστούν Γκομπέρ, Πουαριέ, Λεσόρ και Γουεμπανιάμα.

«Όσο και αν είχαμε μεγάλη αβεβαιότητα για τα γκαρντ, άλλη τόση βεβαιότητα είχαμε για τους ψηλούς. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτές τις επιλογές εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μουστάφα Φαλ κάνει άλλη μια χρονιά εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του... πλουσίου.

Δεν μπορούσαμε να προσθέσουμε και τέταρτο παίκτη στο "5", πίσω από τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ ο Γουεμπανιάμα εναλλάσσεται μεταξύ "4" και "5". Αν έπαιρνα και τον Φαλ, δεν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Θα είναι ήδη περίπλοκο να χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν»
, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x