NBA

«Αλύγιστος» Μπράνσον οδήγησε τους Νικς στο 2-0 επί των Πέισερς

Ο Μπράνσον, κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και με 24 πόντους στο 2ο ημίχρονο, οδήγησε τους Νικς στη νίκη (130-121) επί των Πέισερς και έκαναν το 2-0 για τα ημιτελικά της Ανατολής.

Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του πρώτου τίτλου τους στο NBA, οι Νικς έδειξαν πως είναι φτιαγμένοι από σκληρό μέταλλο και παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στο Game 2 των ημιτελικών της Ανατολής, επικράτησαν 130-121 των Πέισερς και έκαναν το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, όμως επέστρεψε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε 24 από τους 29 πόντους, οδηγώντας τη Νέα Υόρκη σε ακόμη μία νίκη επί της Ιντιάνα.

Ο Ο Τζι Ανούμπο έκανε playoff-high με 28 πόντους, πριν τραυματιστεί και εκείνος στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης, με τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να σκοράρει 28 πόντους και ο Τζος Χαρτ έκανε double-double με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Ισάια Χάρτενσταϊν τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ.



Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, έχοντας 34 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ για τους Πέισερς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα χωρίς τον Ρικ Κάρλαϊλ που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Ο Όμπι Τόπιν πρόσθεσε 20 πόντους, αποτελώντας μία σημαντική λύση για την Ιντιάνα.



Η σειρά πλέον μεταφέρεται στην Ινδιανάπολη για το Game 3, τα ξημερώματα του Σαββάτου, και το Game 4, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δείτε εδώ την στατιστική

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x