Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Θέλαμε τη νίκη για το γόητρο και για τον κόσμο μας, τώρα επικεντρωνόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και την ήττα από τον ΠΑΟΚ έκανε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήθελε τη νίκη για το γόητρο και για τον κόσμο της, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι πλέον άπαντες στον Άρη, στρέφουν την προσοχή του στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

«Θέλαμε να νικήσουμε για εμάς, για το γόητρο, για τον κόσμο μας. Δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, χάσαμε στη λεπτομέρεια από μια προσωπική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για εμάς, για τον κόσμο μας και τώρα θα επικεντρωθούμε για το ματς του Σαββάτου».

Για το αν το μυαλό είναι ήδη στον τελικό του Κυπέλλου: «Το μυαλό είναι εκεί. Κάναμε σοβαρή προσπάθεια, το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι και επικεντρωνόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να δώσουμε τα πάντα το Σάββατο, για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Για την συναρπαστική εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: «Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, αξίζει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, γιατί έφτασαν να διεκδικούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα κρίθηκε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες, είναι καλό για το ποδόσφαιρο μας να κρίνονται οι αγώνες στο τελευταίο λεπτό και ειδικά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x