Champions League

Ο Λένι Κράβιτζ στο σόου πριν τη σέντρα του τελικού του Champions League

Η UEFA έκανε γνωστό ότι ο Λένι Κράβιτς θα εμφανιστεί στο σόου πριν τον τελικό του Champions League.

Στον Λένι Κράβιτς η UEFA έδωσε το… χρίσμα. Ο Αμερικανός ροκ σταρ θα είναι αυτός που θα εμφανιστεί στο σόου πριν τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ.

«Έχοντας εμφανιστεί σε κοινό σε όλο τον κόσμο, ο Κράβιτς θα ανέβει στη σκηνή λίγο πριν ξεκινήσει η ετήσια αθλητική εκδήλωση με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στην αγγλική πρωτεύουσα», αναφέρει η UEFΑ στη σχετική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την εμφάνιση του Κράβιτς στον τελικό, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος και γεμάτος ενέργεια για την εμφάνισή του σε ένα παιχνίδι που σημαίνει τόσα πολλά για πάρα πολλούς.

«Αισθάνομαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια ενόψει της εμφάνισής μου για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο, μια πόλη που κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στη δική μου καρδιά. Θα είναι ένα τόσο συναρπαστικό γεγονός πριν από έναν τελικό που σημαίνει τόσα πολλά για τόσους πολλούς. Είναι μια τέλεια δικαιολογία για να μαζευτούμε και να απολαύσουμε λίγη μουσική και το αίσθημα της συντροφικότητας και της ενότητας», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x