Europa League

Νικολογιάννης: «Στην κατάσταση που είναι ο Ιωαννίδης, πρέπει να ξεκινάει σε κάθε ματς - Κέρδος για Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ»

Στη φόρμα του Φώτη Ιωαννίδη που πρέπει να έχει… μόνιμη θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού, στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης κάνοντας ειδική μνεία στην εμφάνιση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Στα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού, που έκανε λάθη και έβγαλε αντίδραση με τη Βιγιαρεάλ, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είδαμε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Τις πολύ κακές αμυντικές στιγμές του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα ματς, ειδικά στο τρίτο γκολ αλλά και στα δύο πρώτα κατά την γνώμη μου. Είχε ένα καταστροφικό πεντάλεπτο, φαινόταν ότι το είχε ισορροπήσει και το έψαχνε και χωρίς να το καταλάβει κανείς βρέθηκε πίσω με 2-0. Ακόμα χειρότερα με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε και τρίτο και όλοι φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Αν δεν έβγαζε αντίδραση θα πήγαινε στα 4 και 5 γκολ το ματς και θα κάναμε άλλη κουβέντα σήμερα. Ευτυχώς όμως με τον Ιωαννίδη κυρίως και κάποιους άλλους παίκτες, έδειξε μια άλλη εικόνα και μπορούσε να φτάσει ακόμα και στο 3-3. Ο Μαρθελίνο παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Βιγιαρεάλ υπέφερε στο τέλος», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Ιωαννίδης είναι σε φοβερή κατάσταση, έχει τον τρόπο να παρασύρει τους συμπαίκτες του και θα πρέπει να ξεκινάει σε κάθε παιχνίδι του «τριφυλλιού», χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι αν ήταν στην αρχική 11άδα χθες θα άλλαζε το αποτέλεσμα.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε τον Αϊτόρ ως κέρδος για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ έχει βάλει ένα γκολ έστω και αν δεν μέτρησε, έχασε ένα ακόμα, ενώ κέρδισε και το πέναλτι.

Ενώ σημείωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να επανέλθουν στις νίκες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x