Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Χρηματοδοτήσαμε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ - Να αντιληφθούν ΕΠΟ, Άρης πού πρέπει να γίνει ο τελικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως έχει χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως περιμένει την ύστατη ώρα την ΕΠΟ και τον Άρη να αντιληφθούν που πρέπει να γίνει ο τελικός.

Απαντήσεις γύρω από το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά και στα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από το «τριφύλλι» γνωστοποιούν πως έχουν χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ και καλούν την ΕΠΟ και τον Άρη, έστω και την ύστατη ώρα, να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο γήπεδο του Αμαρουσίου.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή και να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις.

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»
, τονίζουν από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x