Ισπανία

Marca: «Ο Λαπόρτα δεν θέλει τον Τσάβι του χρόνου στην Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με την Marca, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, θεωρεί αναγκαία την αλλαγή προπονητή. Όμως όλα παραμένουν ανοιχτά.

Απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση της σεζόν στη La Liga, ωστόσο στην Μπαρτσελόνα ακόμη υπάρχει ομιχλώδες τοπίο για τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με την Marca, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, θεωρεί πως θα ήταν προτιμότερο να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Τσάβι. Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ εκτιμά πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πιστεύει στο πρότζεκτ και δεν είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί στην επόμενη μέρα της «Μπάρτσα» μετά τη φετινή αποτυχημένη σεζόν.

Η καταλανική Sport αναφέρει πως στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα υπάρχει αβεβαιότητα μεταξύ των παικτών, αφού δεν γνωρίζουν με ποιον θα συνεργαστούν την επόμενη περίοδο και θα ήθελαν να υπάρχει μια απόφαση από τη διοίκηση για να είναι όλα ξεκάθαρα.

Πάντως ο ισπανικός Τύπος, στο σύνολό του, εκτιμά πως το θέμα Τσάβι δεν έχει κλείσει για την Μπαρτσελόνα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Ζοάν Λαπόρτα με τον Τσάβι μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σεβίλλη. Και δεν θεωρείται απίθανο να υπάρχει μεταστροφή του προέδρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x