Αγγλία

Γκουαρδιόλα: «Με έφερε σε άλλο επίπεδο ο Γιούργκεν, θα μου λείψει πολύ – Είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω»

«Μέλι» έσταξε για τον Γιούργκεν Κλοπ ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μέλλον του ίδιου στη Μάντσεστερ Σίτι για όταν θα ολοκληρωθεί το μεταξύ τους συμβόλαιο.

Τον Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του 4ου σερί πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στην αποχώρηση του συναδέλφου του -και επί χρόνια «αντιπάλου» του- από τη Λίβερπουλ και την Premier League, τονίζοντας ότι όχι μόνο θα του λείψει, αλλά και πως τον βοήθησε να εξελιχθεί ως προπονητής.

«Θα μου λείψει πολύ. Ο Γιούργκεν υπήρξε ένα πραγματικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Με έφερε σε άλλο επίπεδο ως προπονητή. Σεβόμαστε απίστευτα ο ένας τον άλλον. Έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει. Τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του, αλλά ξέρει ότι πίσω μου υπάρχουν πολλά που μου παρέχει αυτός ο σύλλογος, αλλιώς μόνος μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος προπονητής.

Αναφέρθηκε δε και στο μέλλον του ίδιου στους «πολίτες». Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι θα μείνει και την επόμενη σεζόν, στο τέλος της οποίας ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι όπως το σκέφτεται αυτήν τη στιγμή, βλέπει πιο πιθανό να αποχωρήσει παρά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

«Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω. Έχουμε μιλήσει με τον σύλλογο και αισθάνομαι ότι θέλω να μείνω τώρα. Θα μείνω την επόμενη σεζόν, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα μιλήσουμε και θα δούμε», εξήγησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x