Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας - Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Στο Μπουργκ Χααμστέντε της Ολλανδίας θα διεξαχθεί και το φετινό καλοκαίρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Επιμένει... ολλανδικά η ΑΕΚ. Στο Μπουργκ Χααμστέντε θα πραγματοποιήσει και το φετινό καλοκαίρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η «Ένωση».

Συγκεκριμένα, η πρώτη συγκέντρωση του «δικεφάλου» ενόψει της νέας σεζόν θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου, όταν και θα γίνουν τα ιατρικά τεστ των παικτών του Ματίας Αλμέιδα. Το Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά αλλά και η πρώτη προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν άμεσα για την Ολλανδία, στις 23 Ιουνίου και θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 11 Ιουλίου.

Το επόμενο διάστημα, δε, θα υπάρξει ενημέρωση από την ΑΕΚ και για τις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει στην Ολλανδία, ενώ μένει να φανεί πόσοι παίκτες θα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η απώλεια του πρωταθλήματος αναγκάζει την ΑΕΚ να βρεθεί στο Conference League αρχίζοντας την προσπάθειά της από τον β' προκριματικό γύρο. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως η «Ένωση» θα πρέπει να κάνει 3/3 προκρίσεις το καλοκαίρι για να μπει στο League Stage, χωρίς να έχει περιθώρια για λάθος καθώς οποιοσδήποτε αποκλεισμός θα τελειώσει νωρίς τα ευρωπαϊκά της όνειρα.

Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της για τον β' προκριματικό στις 19 Ιουνίου και θα παίξει στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Εάν προκριθεί (θα έχει προηγηθεί η κλήρωση στις 22 Ιουλίου), θα παίξει στον γ' προκριματικό στις 8 και 15 Αυγούστου, ενώ εάν φτάσει στα playoffs (κλήρωση στις 5 Αυγούστου) θα αγωνιστεί στις 22 και 29 Αυγούστου.

Εφόσον κάνει 3/3 προκρίσεις το καλοκαίρι, τότε στις 30 Αυγούστου θα μάθει την κλήρωσή της στο League Stage. Θα δώσει εκεί έξι αγώνες, από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, με τις 36 ομάδες σε μια ενιαία βαθμολογία. Όσες τερματίσουν στις θέσεις 1-8 προκρίνονται απευθείας στους «16», όσες είναι στις θέσεις 9-16 θα παίξουν playoffs με μία από αυτές των θέσεων 17-24 για μια θέση στους «16», ενώ οι υπόλοιπές αποκλείονται. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο από τους ισχυρούς, αλλά στη συνέχεια όλα θα εξαρτηθούν από τις ομάδες που θα συνεχίσουν στις επόμενες κληρώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x