Euro 2024

Μένει εκτός αποστολής της εθνικής Γερμανίας για το EURO 2024 ο Χούμελς

Εκτός αποστολής της εθνικής Γερμανίας για το EURO 2024 αναμένεται να μείνει ο πολύπειρος αμυντικός της Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς, σύμφωνα με ρεπορτάζ των κορυφαίων γερμανικών Μέσων!

Χωρίς τον Ματς Χούμελς στο EURO 2024 η εθνική Γερμανίας!

Όπως αποκαλύπτουν τα κορυφαία γερμανικά Μέσα, ο πολύπειρος αμυντικός της Ντόρτμουντ δεν θα συμπεριληφθεί στις τελικές επιλογές του Νάγκελσμαν για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, μια απόφαση που... σήκωσε κουβέντα, δεδομένης της πολύ καλής παρουσίας του Χούμελς στη μαγική πορεία της ομάδας του μέχρι τον τελικό του φετινού Champions League!



Η τελική αποστολή της Γερμανίας για το EURO που θα προσπαθήσει να κατακτήσει μέσα στο σπίτι της, αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16/5), με τα ρεπορτάζ στη χώρα να υποστιηρίζουν ότι ο Νάγκελσμαν θα επιλέξει τους Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Ταχ (Λεβερκούζεν) και Κοχ (Άιντραχτ) για το κέντρο της άμυνάς του.



Έτσι, στα 35 του πλέον, ο Χούμελς φαίνεται πως θα χάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει χριστεί 78 φορές διεθνής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x