Βέλγιο

Εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Άντερλεχτ και πέρασε πρωτοπόρος η Μπριζ

Η Μπριζ πανηγύρισε επιβλητική νίκη (3-0) στην έδρα της Γκενκ και πέρασε στην κορυφή των playoffs τίτλου στο Βέλγιο, εκμεταλλευόμενη το ισόπαλο 1-1 της Άντερλεχτ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ.

Πέρασε με εμφατική νίκη 3-0 από την έδρα της Γκενκ και ανέβηκε στην κορυφή των playoffs τίτλου στο Βέλγιο η Μπριζ!

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Conference League, η ομάδα του Χάγεν πήρε το σπουδαίο τρίποντο χάρη στα γκολ των Σάμπε (38'), Βέτλεσεν (67') και Τιάγκο (71'), αναβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της Άντερλεχτ, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην Σερκλ Μπριζ.

Πολύ δυνατά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει και η Σεν Ζιλουάζ, η οποία νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την περσινή πρωταθλήτρια Αντβέρπ, αυτή τη φορά εντός έδρας και με το επιβλητικό 4-1!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με γκολ του Γιάνσεν, πριν έρθει η αντεπίθεση και η ανατροπή των γηπεδούχων, οι οποίοι έφεραν... τούμπα το ματς με δύο γκολ των Νίλσον και ΜακΆλιστερ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (37', 39'), πριν ο Πουέρτας διαμορφώσει το τελικό 4-1, με δύο δικά του γκολ που σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο (54', 90'+3').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x