Ιταλία

Κλείδωσε η ανανέωση του Λαουτάρο με την Ίντερ ως το 2029!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε τα χέρια με την Ίντερ για την επέκταση του συμβολαίου του και οι υπογραφές θα πέσουν πριν ο Αργεντινός ταξιδέψει για το Copa America.

Δένει τον Λαουτάρο Μαρτίνες για πολλά χρόνια ακόμη η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό στράικερ, δίνοντας τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Μαρτίνες είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήταν κάτι που είχαν δηλώσει ανοιχτά -επίσης- τόσο ο Μπέπε Μαρότα όσο και ο Χαβιέρ Ζανέτι. Τελικά, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μάλιστα οι όροι ήταν αυτοί που ήθελαν αμφότεροι.

Διότι ο «Toro» θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2029, κάτι που επιθυμούσαν οι «νερατζούρι», ενώ ο ίδιος θα λαμβάνει το ποσό που ήθελε, δηλαδή 9 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στο τέλος της σεζόν και πριν αποχωρήσει για την πατρίδα του ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Copa America.

Ο Μαρτίνες αγωνίζεται εδώ και μία εξαετία στην Ίντερ, έχοντας μέχρι σήμερα 280 εμφανίσεις με 138 γκολ και 41 ασίστ. Τη φετινή σεζόν είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 23 τέρματα σε 31 αγώνες, αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή βαρόμετρο στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Φυσικά, έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ιταλίας, 3 Σούπερ Καπ (συνεχόμενα), 2 Κύπελλα με την Ίντερ, ενώ με την Αργεντινή έχει σηκώσει το Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x