Γενικά

Μεγάλο όνειρο του Μπαλοτέλι να παίξει στην Μπόκα Τζούνιορς - Ο Αγκουέρο μεσολαβεί για τη μεταγραφή!

Σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής, ο Μάριο Μπαλοτέλι εξέφρασε στον Κουν Αγκουέρο την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, με τον Αργεντινό να μεσολαβεί για τη μεταγραφή!

Το όνειρό του πραγματικότητα θέλει να κάνει ο Μάριο Μπαλοτέλι και να αγωνιστεί στο ιστορικό «La Bombonera» με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς!

Ο 33χρονος Ιταλός επιθετικός διανύει τις τελευταίες του εβδομάδες στην Τουρκία και το πρωτάθλημα της χώρας, καθώς το συμβόλαιό του με την Αδάνα Ντέμιρσπορ ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι και ήδη έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο «Super Mario» βρέθηκε χθες στη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του 4ου διαδοχικού πρωταθλήματος της Premier League, αποκαλύπτοντας στον Κουν Αγκουέρο την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα!

Εκείνος, αμέσως πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο και άλλοτε θρύλο των «Xeneize», Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, μεταφέροντάς του τα λόγια του Ιταλού στράικερ!

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από τα δημοσιεύματα, τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τον Ρικέλμε και το αν θα εξετάσει την περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x