Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες πάλεψαν με απόλυτη αποφασιστικότητα - Για εμάς υπάρχει μόνο το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο ΠΑΟΚ, που νίκησε με 2-0 και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για το πρωτάθλημα, πετώντας εκτός διεκδίκησης τους «ερυθρόλευκους».

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανέφερε πως σημαντικό ρόλο για τη νίκη έπαιξε η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες των «ασπρόμαυρων», αλλά και η κόπωση που έφερε στους Πειραιώτες το ματς με την Άστον Βίλα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Κάθε παίκτης ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, με υπευθυνότητα και προσωπικότητα. Ο Ολυμπιακός ερχόταν από την πρόκριση στον τελικό του Conference League, πέτυχαν μια ιστορική στιγμή ήταν λογικό ότι ξόδεψαν και ψυχική ενέργεια. Όλα αυτά διαδραμάτισαν τον ρόλο τους για να κερδίσουμε το ματς.

Αλλά πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς έπαιξε το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες, όπως και στο προηγούμενο ματς, οι παίκτες πάλεψαν με απόλυτη αποφασιστικότητα και πήραν τη νίκη. Δε θέλω να μιλήσω για την εβδομάδα που ακολουθεί συνολικά. Για εμάς υπάρχει ένα ματς. Αυτό που ακολουθεί την Τετάρτη. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στο ματς αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x