Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση, γιατί υπάρχει μεγάλη πίκρα στον κόσμο για την εικόνα που έδειξε η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δέχθηκε τρία γκολ αντί για 5-6. Όλο αυτό ήταν ένα σοκ για τον προπονητή και τους παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση τι συνέβη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πρέπει να κάνει μία νίκη, πέρα από το ντέρμπι στην Τούμπα. Πρέπει να κλείσει καλά τη σεζόν, ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου. Οπότε είναι υποχρέωση να παρουσιάσει καλή εικόνα και να κερδίσει τον Άρη, με τον οποίο είναι στον τελικό, και θα ήθελε και εκείνος να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε πως στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη για ανατροπή, παρότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν είναι στα χέρια τους, αφού η «Ένωση» δίνει δύο απανωτά ντέρμπι σε Τούμπα και Καραϊσκάκη.

Για αυτό τον λόγο έχει τεράστια σημασία ο Παναθηναϊκός να κάνει απόψε τη δουλειά του, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του τίτλου, παρά τις πολύ λίγες πιθανότητες έχει να πετύχει το συγκεκριμένο στόχο.

Ακούστε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x