Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον δακρυσμένο Γιαννούλη ο ΟΦΗ: «Θα είμαστε για πάντα η οικογένειά σου»

Ο Κώστας Γιαννούλης αποχώρησε από το τελευταίο του ματς με τον ΟΦΗ ως αλλαγή, αποθεώθηκε και δάκρυσε, με την Κρητική ομάδα να τον τιμά για την σχεδόν εξαετή παρουσία του.

Μία πολύ συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο «Γεντι Κουλέ».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννούλης, που έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί και έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι με τους Κρητικούς, έγινε αλλαγή ώστε να αποθεωθεί από σύσσωμο το «Γεντί Κουλέ», με τον ίδιο να δακρύζει λόγω του συγκινησιακού κλίματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της αλλαγής του έπαιξε στα μάτριξ ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την πορεία 5,5 ετών που έκανε στον ΟΦΗ, ενώ ακούστηκε και ένα όμορφο μήνυμα από τα μεγάφωνα.

«Φίλες και φίλοι του ΟΦΗ, ας σηκωθούμε όλοι όρθιοι για να δώσουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα στον αρχηγό μας. Σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης βάζει τέλος σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με 417 αγώνες, ενώ φόρεσε και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του. Συνολικά 115 φορές τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας. Κώστα σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στον ΟΦΗ. Στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές! Η Κρήτη και ο ΟΦΗ θα είναι πάντα η οικογένειά σου!»
, ήταν συγκεκριμένα το μήνυμα που ακούστηκε.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x