Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Στον Βόλο δεν μπορεί γίνει τελικός με κόσμο, θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να μπουν τα τουρνικέ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου.

Τα δεδομένα σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης, μετά τα νεότερα που έχουν προκύψει.

«Τελικός στο Πανθεσσαλικό με κόσμο δεν μπορεί να γίνει, δεν υπάρχουν καν υποδομές για τουρνικέ. Χρειάζονται τουλάχιστον τρεις μήνες, ακόμα και… αύριο να ξεκινήσουν οι εργασίες. Ξεχνάμε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός με κόσμο στο Πανθεσσαλικό», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μίλησε για τη στάση του Άρη που προτιμά τελικό χωρίς κόσμο παρά με την παρουσία οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Τόνισε στη συνέχεια δε, πως δεν νοείται να μη γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας και συμπλήρωσε πως «φτάνουμε στις αρχές Απριλίου και ακόμα συζητάμε για τον τελικό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά ζητήματα, λέγοντας πως οι διεθνείς έκαναν αποφόρτιση και από αύριο θα μπουν όλοι στην προπόνηση, ενώ για το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι μονόδρομος η νίκη με τον ΠΑΟΚ για να τον περάσει στη βαθμολογία. Να σπάσει την παράδοση που δεν τον ευνοεί στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει από το 2022 να τον κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x