Stoiximan Super League

Λύγισε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και πέρασε στον τελικό η Κ15 του ΠΑΟΚ

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 στα πέναλτι του Παναθηναϊκού και έκλεισε θέση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στα πέναλτι μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και είχαν μεταξύ άλλων και δοκάρι στο 54’, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ κι έτσι ο ημιτελικός οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Εκεί, ο Νικολαΐδης απέκρουσε τρεις εκτελέσεις και έγινε ήρωας για τον Δικέφαλο του Βορρά, που έκλεισε ραντεβού στον τελικό της 21ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας.

ΠΑΟΚ: Νικολαίδης, Μίσχος (80+2' Χατσίδης), Δημητρακόπουλος (79' Μπουκλάς), Καλπάκης, Φιλιπιάδης, Γκέρσος, Ματέρα (Γ. Παπαδόπουλος), Τσιάλης (66' Τοπαλίδης), Σούβλατζης, Λαζαρίδης, Χαλδέζας

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Καλμπουρτζής (78' Τσίγκας), Γκαρτζονίκας, Σέμος, Λάβδας, Κάρο, Παπαχαραλάμπους, Νταμπίζας (56' Παπακώστας), Δανιηλίδης (77' Λιούτας), Καραγκούνης (67' Γκρέμπι), Τουνουσίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x