Stoiximan Super League

Πετράκης: «Τυπικό θέμα η ανανέωση με τον Παναιτωλικό»!

Μετά τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ, ο Γιάννης Πετράκης, αποκάλυψε πως βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους Αγρινιώτες.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός, ο οποίος πέρασε με 2-1 από την έδρα του ΟΦΗ για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, φτάνοντας έτσι τις τέσσερις σερί νίκες στο φινάλε της σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης, συνεχάρη τους παίκτες για την προσπάθειά τους όλη την χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως το θέμα της ανανέωσής του με τον σύλλογο και για τη νέα σεζόν είναι πλέον τυπικό θέμα!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη:

Για τη σεζόν του Παναιτωλικού: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια μέσα στη χρονιά. Βρήκαμε την ισορροπία μας στο τέλος, που ήταν το πιο σημαντικό και πάλι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την ανανέωσή του με τον Παναιτωλικό: «Έχω όλη την καλή διάθεση, όπως και η άλλη πλευρά. Νομίζω ότι το θέμα είναι τυπικό, έχουμε μια ακόμα συνάντηση την άλλη εβδομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x