Stoiximan Super League

Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι του ΠΑΟΚ: «Αυτό που πετύχατε έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους - Η ομάδα είναι οικογένεια»

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε όλους τους παρευρισκόμενους στο γλέντι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφερόμενος προσωπικά στον Λουτσέσκου, τον Γκαγκάτση αλλά και τον γιο του, Γιώργο.

O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε «ντελίριο» ενθουσιασμού, πανηγυρίζοντας το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, το οποίο γιόρτασε με απογευματινό γλέντι στο οποίο παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα.

Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Μάκη Γκαγκάτση και τον γιο του Γιώργο, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «οικογένεια» και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας».

Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Για τον Μάκη Γκαγκάτση: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για τον Λουτσέσκου: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Για τον υιό του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x