Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Crash test για τον Άρη το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Άρη όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Άρη, λίγες μόνο ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Basket League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρίνων» αναφέρθηκε αρχικώς στην ιδιαιτερότητα που έχει το ματς, τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και τον Άρη, τονίζοντας πως το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο για τον «δικέφαλο του βορρά», ωστόσο, ο Άρης, είναι πανέτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για τον «τελικό».

Παράλληλα, όπως τόνισε, το θετικό είναι πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου πηγαίνει απόλυτα έτοιμη και χωρίς προβλήματα στα δύο πολύ κρίσιμα ματς της σεζόν, ενώ, αναφορικά με την ενδεκάδα εξέφρασε την πεποίθησή του πως δεν θα δούμε εκπλήξεις.

Τέλος, ανέφερε πως ο Άρης θα δει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ως crash test ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο και αποτελεί το μεγάλο στόχο της ομάδας στην χρονιά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x