Πόλο

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ο Παπαδόγκωνας

Έφτασε το «πλήρωμα» του χρόνου για τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, ο οποίος στα 37 του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τις πισίνες και την ενεργό δράση του πόλο.

«Τίτλοι τέλους» για τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα. Ο διεθνής πολίστας ανακοίνωσε στα 37 του την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όπως ανέβασε στα social media του, παραμένοντας προφανώς στο άθλημα από κάποιο άλλο πόστο.

Ο Παπαδόγκωνας αγωνίστηκε σε Εθνικό, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Βουλιαγμένη, Υδραϊκό και ΝΟ Πατρών, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, το «αντίο» του Παπαδόγκωνα: «Ολοκληρώνοντας την αγωνιστική μου καριέρα ως αθλητής, έχω μόνο αισθήματα συγκίνησης, αλλά κι ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς που με δίδαξαν και στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τα Εθνικά μας χρώματα σε όλες τις κατηγορίες. Είχα την τύχη και τη χαρά να αγωνιστώ σε σπουδαίες ομάδες.

Σπούδασα φυσική αγωγή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο κι έκανα μεταπτυχιακό στη διαχείριση και οργάνωση αθλητικών επιχειρήσεων κι οργανισμών για να παραμείνω σε αυτό τον χώρο, που για πολλά χρόνια έκανα αυτό που αγαπούσα και με την πεποίθηση ότι στη χώρα μας η υδατοσφαίριση πρέπει να εδραιωθεί ως το εθνικό μας άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x