Βόλεϊ

Eπιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Παπαγγελόπουλος, στα «ερυθρόλευκα» και ο Κωνσταντινίδης!

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται ξανά ο Έλληνας κεντρικός, Νίκος Παπαγγελόπουλος, έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκό, στα «ερυθρόλευκα» θα ντυθεί λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Κλείνει το ρόστερ του άμεσα ενόψει της νέας σεζόν ο Ολυμπιακός!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Καστελάνι και την άφιξη του Αντρέα Γκαρντίνι, έχουν σχεδόν κλείσει όλες τους τις «τρύπες».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και θα γίνει ο δεύτερος λίμπερο στο ρόστερ μαζί με τον Δημήτρη Τζιάβρα. Τον Ντράγκαν Τράβιτσα θα πλαισιώσει στην πάσα ο Ματέο Χασμπάλα που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Κηφισιά.

Ο Τόνσεκ Στερν θα είναι στο ρόστερ μαζί με τον Νίκο Ζουπάνη για μια ακόμη σεζόν, ενώ προς αποχώρηση οδεύει ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, με τον Καναδό, Γκόρντον Μέριν να τον αντικαθιστά και να πλαισιώνεται από τους Κουμεντάκη, Δαλακούρα και Σπύρο Χανδρινό.

Στο φιλέ και τη θέση των κεντρικών, ο Γκουσταβάο πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο εκεί επιστρέφει ο Νίκος Παπαγγελόπουλος που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό! Στον Πειραιά μεταξύ άλλων θα παραμείνουν και οι δυο τελευταία MVP της Volley League, Μίταρ Τζούριτς και Άλεν Παγένκ.

Moναδική εκκρεμότητα πλέον για τον Ολυμπιακό, είναι η εύρεση ενός ξένου για τη θέση του κεντρικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x