Μουσική

Αποβλήθηκε από τη Eurovision η ολλανδική συμμετοχή!

Η συμμετοχή του Joost Klein αποκλείστηκε από τη φετινή Eurovision, όπως ανακοίνωσε η EBU, μετά από καταγγελία εργαζόμενης στην παραγωγή της διοργάνωσης.

Εκτός τελικού τέθηκε η Ολλανδία μετά από καταγγελία εις βάρος του φετινού της εκπροσώπου, Joost Klein. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της EBU, ο 26χρονος τραγουδιστής ερευνάται από την αστυνομία, μετά από καταγγελίες εργαζόμενης του τηλεοπτικού συνεργείου.

«Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein, δεν θα διαγωνιστεί στον φετινό τελικού της Eurovision», αναφέρει αρχικά η σχετική ανακοίνωση. Όσον αφορά τον λόγο αυτής της απόφασης, συμπληρώνει:

«Η σουηδική αστυνομία ερευνά μία καταγγελία που έγινε από γυναίκα μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου, σχετικά με περιστατικό που έγινε μετά την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Τρίτης. Όσο το θέμα διερευνάται από τις Αρχές, δεν θα ήταν σκόπιμο να συνεχίσει να διαγωνίζεται».

Τα δημοσιεύματα είχαν πάρει «φωτιά» μετά την απουσία του Joost Klein από τις πρόβες, με τις φήμες να τον θέλουν να έχει διενέξεις με μέλη της αποστολής του Ισραήλ. Ωστόσο, η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει πως:

«Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στα social media, το περιστατικό δεν αφορά άλλον τραγουδιστή ή μέλος αποστολής.

Διατηρούμε μηδενική ανοχή σχετικά με απρεπείς συμπεριφορές στη διοργάνωση. Θέλουμε να παρέχουμε ασφάλεια και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον σε όλους όσους εργάζονται για τον διαγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, η συμπεριφορά του Joost Klein απέναντι σε ένα μέλος της ομάδας αντιτίθεται με τους κανόνες του διαγωνισμού
».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στον τελικό του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού θα διαγωνιστούν 25 τραγούδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x