Παράξενα

Γυναίκα έμεινε παράλυτη όταν προσγειώθηκε πάνω της τραγουδιστής σε συναυλία

Σοκαριστικό περιστατικό στις ΗΠΑ, με μία 24χρονη να μένει παράλυτη από τη μέση και κάτω όταν προσγειώθηκε πάνω της τραγουδιστής κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Καταστροφικές συνέπειες είχε για μία 24χρονη γυναίκα η απόφαση του τραγουδιστή του συγκροτήματος Trophy Eyes να κάνει stage diving κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη.

Ο frontman του αυστραλέζικου συγκροτήματος πήδηξε στο πλήθος και προσγειώθηκε άθελά του πάνω στη νεαρή, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω!

Το περιστατικό, που διαδραματίστηκε στις 30 Απριλίου και καταγράφηκε από κάμερα, με τη συναυλία να διακόπτεται όταν διαπιστώθηκε πως η 24χρονη είχε χτυπήσει.

Ο τραγουδιστής της μπάντας μπήκε μαζί της στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο αμέσως μετά, με τους Trophy Eyes να κάνουν δωρεά ύψους 5.000 δολαρίων στη σελίδα που δημιουργήθηκε για την άτυχη Μπερντ Πισέ στο GoFundMe.

«Με τις ευλογίες της οικογένειας μπορούμε πλέον να εκφράσουμε πόσο συντετριμμένοι είμαστε. Η φίλη μας, Μπερντ, αναρρώνει μα έχει μπροστά της μεγάλο δρόμο», ανέφερε ανακοίνωση του πανκ ροκ γκρουπ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x