Μουσική

Καλούτα: «Λάθος έγινε και ζητώ συγνώμη απ’ όλους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο!»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο εκ των παρουσιαστών της φετινής Eurovision, μετά το λάθος χαρακτηρισμό «νησιωτικής χώρας» για το Σαν Μαρίνο.

Αρνητικά είναι τα σχόλια στο Twitter/X και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μετάδοση του τελικού της Eurovision 2024 από τους Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά μέσα από την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Κάποια στιγμή ο τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός ξεστόμισε την ατάκα πως το Σαν Μαρίνο, το οποίο είναι «νησιωτική χώρα», μπορεί να δώσει 12 βαθμούς στην Ελλάδα και υπάρχουν κοινά γνωρίσματα μεταξύ των δύο χωρών.

Παρότι το Σαν Μαρίνο δεν είναι «μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα», αλλά ένα περίκλειστο κρατίδιο περίπου 30.000 κατοίκων στην κεντρική Ιταλία, οι παρουσιαστές του διαγωνισμού όφειλαν να το γνωρίζουν, σε κάθε περίπτωση.

Από την πλευρά του, ο Ζερόμ Καλούτα θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο λάθος του, με ανάρτηση που έκανε στην ίδια πλατφόρμα.

«Ποιος ειπα το Σαν Μαρινο νησιωτική χωρα και σκεφτομουν τη Μαλτα??
-ΕΓΩ , O JEROME!
Την πηρα την ευθύνη μου...Λαθος εγινε και ζητω συγνώμη απ'ολους τους κατοίκους του Σαν Μαρίνο που ζουν στο X...Γυρναω Ελλαδα οπου πιανει το κινητό μου...εκει θα τα λυσουμε όλα»
, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x