Euroleague

Η φοβερή τάπα του Ράιτ στον Βέσελι ψηφίστηκε ως η Magic Moment της σεζόν στην Euroleague!

Η αδιανόητη τάπα του Μόουζες Ράιτ στον Γιάν Βέσελι στο Game 3 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα ψηφίστηκε ως η καλύτερη φάση της σεζόν από τους φίλους της διοργάνωσης.

Καλύτερη φάση της σεζόν ψηφίστηκε από τον κόσμο η τρομερή τάπα του Μόουζες Ράιτ στον Γιάν Βέσελι. Ο ψηλός του Ολυμπιακού είχε πει ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Τσέχο, στο Game 3 των play-off της Euroleague, όταν η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 67-63 με λιγότερο από 3 λεπτά να απομένουν και ο ψηλός των «μπλαουγκράνα» προσπάθησε να καρφώσει και ο Ράιτ αρνήθηκε, με το αριστερό του χέρι μάλιστα, που είναι και το «κακό» του.

Η τρομερή αυτή φάση μπορεί να μην «έδωσε» την νίκη στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού, τελικά, ηττήθηκε στην παράταση από τις βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ, αλλά σίγουρα έδωσε ένα τρομερό στιγμιότυπο στους τηλεθεατές της διοργάνωσης.

Ως δεύτερη φάση στην ψηφοφορία ψηφίστηκε ακόμη μία φάση ενός «Έλληνα», με τον Τζέριαν Γκραντ να λέει και εκείνος «όχι» στον Τζέιλεν Σμιθ, σε αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, ενώ στην τρίτη θέση των φίλων της Ευρωλίγκας αναδείχθηκε ένα κάρφωμα του Κόντι-Μίλερ Μακιντάιρ της Μπασκόνια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο rookie των «ερυθρολεύκων» διαδέχεται με αυτήν την τάπα, τον Ντάντε Έξουμ που είχε κερδίσει το ανάλογο βραβείο την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x