Ευρώπη

Marca: «Σίγουρος ο Ταβάρες, φεύγουν Χεζόνια και Πουαριέ»

Η Marca έχει σίγουρη την ανανέωση του Έντι Ταβάρες με τη Ρεάλ, ενώ θεωρείται πολύ δύσκολο να συνεχίσουν Μάριο Χεζόνια και Βενσάν Πουαριέ.

Δεδομένη θεωρεί η Marca την παραμονή του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ και τη νέα σεζόν, επιβεβαιώνοντας και τα χθεσινά ρεπορτάζ που μιλούσαν για συμφωνία προ των πυλών για νέο τριετές συμβόλαιο. Όπως σημειώνει η έγκυρη εφημερίδα, το θέμα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά, ωστόσο είναι σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως ο 32χρονος σέντερ θα μείνει στην ομάδα όπου αγωνίζεται από το 2017.

Αντίθετα, στην έξοδο είναι ο Μάριο Χεζόνια και ο Βενσάν Πουαριέ. Ο Κροάτης φόργουορντ έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης αφού δεν τον ικανοποίησαν και ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του. Η Marca σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να τον αποκτήσει αντί του Νίκολα Κάλινιτς που αποχωρεί, ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο να πάει από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη για τον επιπλέον λόγο πως η Ρεάλ μπορεί να κάνει χρήση του περίφημου tanteo και το κόστος να εκτοξευτεί.

Όσο για τον Πουαριέ, ο Γάλλος σέντερ ζητούσε αύξηση αποδοχών την οποία η Ρεάλ δεν έδειξε διάθεση να προσφέρει και είναι επίσης στην έξοδο, με την Εφές να του έχει ήδη κάνει μια προσφορά που καλύπτει τα «θέλω» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x