Ευρώπη

Ερυθρός Αστέρας ενόψει τελικών με Παρτίζαν: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των διαιτητών!»

Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας ανεβάζει το… θερμόμετρο ενόψει του πρώτου τελικού της Αδριατικής λίγκας κόντρα στην Παρτίζαν!

Κάθε άλλα παρά ήρεμη είναι η κατάσταση λίγο πριν την πρεμιέρα των φετινών τελικών της Αδριατικής λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν (13/5, 21:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου εξέδωσαν μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση με ευθείες «βολές» κατά του επικεφαλής της ΚΕΔ της λίγκας, Σρτζαν Ντοζάι, για τους ορισμούς των ρέφερι στους τελικούς, ενώ αναφέρεται και σε πρόσφατα λάθη, τα οποία παραδέχτηκε η Αδριατική λίγκα, στον ημιτελικό της Παρτίζαν με την Μπουντούτσνοστ.

Οι διαιτητές που ορίστηκαν είναι στον πρώτο τελικό είναι οι Σάσα Πουκλ, Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και Λούκα Καρντούμ.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα καταλήγει με τη φράση ότι εάν οι διαιτητές κάνουν λάθη στον τελικό, τότε δεν θα μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους:

«Εάν οι διαιτητές κάνουν “λάθη” όπως την Παρασκευή ή όπως στο περσινό ντέρμπι Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας με χαρακτηριστική πρόθεση και “λάθη από σύμπτωση” (στοχεύοντας στους καλύτερους παίκτες, αποβολές ακόμη και στο ίδιο λεπτό από τους ίδιους διαιτητές), τότε ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των διαιτητών!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x