Ευρώπη

«Ψήνεται» για τον Γιοχάνες Τίμαν η Μακάμπι

Στα ραντάρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γερμανός φόργουορντ, Γιοχάνες Τίμαν, του οποίου το συμβόλαιο με την Άλμπα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Στον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν έχει επικεντρωθεί η Μακάμπι μετά και τον αποκλεισμό της από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR στα playoffs της Euroleague.

Η «ομάδα του λαού» γνωρίζει ήδη ότι δεν θα έχει στο έμψυχο δυναμικό της τον εξαιρετικό, Τζος Νίμπο, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Μακάμπι, ωστόσο ήδη φαίνεται ότι ετοιμάζει μια πολύ σημαντική κίνηση.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Ισραήλ, φαίνεται ότι έχει στα ραντάρ της τον, έμπειρο φόργουορντ της Άλμπα Βερολίνου, Γιοχάνες Τίμαν.

Ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, διανύει της τελευταίες του ημέρες στην Άλμπα, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι.

Τη φετινή σεζόν στη Euroleague με την ομάδα του Βερολίνου, ο Τίμαν μέτρησε 12,7 πόντους μέσο όρο, με 5,2 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 16,4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x