Ευρώπη

Ενδιαφέρεται για Μονέκε η Μπαρτσελόνα - Θετικός στην προοπτική ο Νιγηριανός!

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσίμα Μονέκε, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση στην Μπασκόνια και πολύ θετικός στην προοπτική να αποχωρήσει.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα για την Μπασκόνια, η οποία έμεινε εκτός όλων των στόχων μετά τον πρώτο αποκλεισμό της από τα playoffs της Liga Endesa τα τελευταία 30 χρόνια που υπάρχει το συγκεκριμένο format.

Ένας από τους διακριθέντες της βασκικής ομάδας ήταν ο Τσίμα Μονέκε, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι χωρίς να κάνει «κρότο», όμως εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους ψηλούς της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα οι «μετοχές» του να ανέβουν κατακόρυφα.

Μάλιστα, φαίνεται πως ήδη η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Καταλανοί ψάχνουν ενίσχυση στη θέση «4» με έναν ικανό ριμπάουντερ αλλά και σκόρερ, βλέποντας μεγάλη προοπτική στην περίπτωση του Νιγηριανού σέντερ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική «Sport», ο Μονέκε βλέπει πολύ θετικά την προοπτική αποχώρησης από την Μπασκόνια, καθώς είναι «ξενερωμένος» με το πώς έκλεισε η σεζόν για την ομάδα του. Το ζήτημα, ωστόσο, παραμένει δύσκολο, καθώς έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Βιτόρια.

Ο Μονέκε μέτρησε 14 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα για 19 βαθμούς αξιολόγησης στην Ευρωλίγκα, ενώ σημείωσε 15,2 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x