Ευρώπη

Σρούντερ κατά ομοσπονδία της Γερμανίας για την απόλυση Χέρμπερτ: «Ντροπή που δεν με ενημέρωσαν...»

Ο Ντένις Σρούντερ εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του προς την Ομοσπονδία μπάσκετ της Γερμανίας, για το γεγονός πως κανείς δεν τον ειδοποίησε για το «διαζύγιο» με τον Χέρμπερτ.

Τους τελευταίους του μήνες στο «τιμόνι» της εθνικής μπάσκετ Γερμανίας διανύει ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «πάντσερ».

Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Φινλανδός προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Γερμανίας μετά από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια με επιστέγασμα την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ, θέλοντας να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο ώστε να έχει μια μπασκετική καθημερινότητα.

Θέση για το επικείμενο «διαζύγιο» πήρε δημόσια και ο αρχηγός της ομάδας, Ντένις Σρούντερ, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αλλά και τον εκνευρισμό του προς την Ομοσπονδία, για το γεγονός πως κανείς δεν τον ενημέρωσε και βρέθηκε προ εκπλήξεως, όπως και όλοι οι άλλοι μπασκετμπολίστες της ομάδας.


«Ο Γκόρντι με πήρε τηλέφωνο πριν από δύο μέρες και μου είπε "άκου, έτσι αποφασίστηκε". Νομίζω όμως ότι είναι ντροπή που η ομοσπονδία δεν ήρθε σε μένα να το συζητήσουμε. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από την ομάδα το ήξερε και θεωρώ ότι ως αρχηγός της ομάδας θα πρέπει να το είχα μάθει για να μπορέσω να ενημερώσω και τους συμπαίκτες μου. Φυσικά του εύχομαι τα καλύτερα και μόνο τα καλύτερα.

Φυσικά μας καθοδήγησε όπως κανείς άλλος τα δύο τελευταία χρόνια. Καταπληκτικός προπονητής. Η νοοτροπία που έφερε στην ομάδα, ο τρόπος που λειτούργησε, ο διαμοιρασμός των ρόλων που έκανε, ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Φυσικά πιστεύω ότι είναι κρίμα και πολύ λυπηρό που δεν θα συνεχίσει»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x