Ελλάδα

Αταμάν: «Όλα καλά με Ναν, θα είναι έτοιμος στα playoffs - Ο Σλούκας θα πάρει... ρεβάνς για τη δεύτερη πεντάδα»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR με σκορ 80-68 επί του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, με κορυφαίο τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και εξαιρετικό τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, νίκησε τον Άρη με σκορ 80-68 στο «Αλεξάνδρειο», πριν τον πρώτο γύρο των playoffs του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε στη συνέντευξη Τύπου τον νεαρό παίκτη των «πρασίνων» για την εμφάνισή του, ενώ αναφέρθηκε στον μικρό τραυματισμό που αντιμετώπισε ο Κέντρικ Ναν, αλλά και στις καλύτερες πεντάδες της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σαμοντούροβ: «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση των νέων μας παικτών. Ειδικά για τον Σαμοντούροβ, έπαιξε κοντά στα 30 λεπτά. Εκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλα όσα έκανε ήταν σωστά, έδειξε ότι θα είναι ένας σταρ του Παναθηναικού και του ελληνικού μπάσκετ στο μέλλον».

Για το παιχνίδι: «Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παίξαμε σοβαρά, κάναμε μεγάλο ροτέισον, ξεκουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες, παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και τελειώσαμε μόλις με μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα που αποτελεί μια πολύ καλή πορεία».

Για τον τραυματισμό του Ναν: «Είχε ένα μικρό τραυματισμό αλλά θα είναι έτοιμος για τα playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ, από το Σάββατο».

Για την ψηφοφορία της Euroleague: «Συγχαρητήρια στον Ναν και στον Λεσόρ, που επελέγησαν στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα. Είμαι έκπληκτος που ο Σέιν Λάρκιν, ο πρώην παίκτης μου, δεν ήταν ούτε καν στη δεύτερη πεντάδα. Πολύ περίεργο, αλλά συγχαρητήρια στον Σέιν, αν και δεν ήταν στην επιλογή. Είναι ένας παίκτης που αγαπώ. Για μένα ήταν ο MVP της σεζόν. Και ο Σλούκας ήταν στη δεύτερη πεντάδα, και επειδή τον ξέρω δεν είναι χαρούμενος που είναι εκεί. Είμαι σίγουρος πως θα πάρει τη ρεβάνς του στο Final Four».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x