Ελλάδα

Νεραντζάκης: «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση ακόμα αλλά ποιος δε θα ήθελε να είναι πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ;»

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Στάθης Νεραντζάκης.

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Basket League γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου (18/05) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πάλεψε στα ίσα τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι, ωστόσο, υπέστη τη δεύτερη ήττα του στη σειρά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Στάθης Νεραντζάκης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, τόσο για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, όσο και για τη μαχητικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του στο αποψινό ντέρμπι.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάθης Νεραντζάκης:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο Final 4. Αναγκαστήκαμε να πάμε σε μικρό ροτέισον λόγω του ρυθμού του αγώνα. Στην τελική έκβαση, αυτό έδειξε κάποιες αδυναμίες τόσο στην 4η περίοδο, όσο και στην παράταση, ειδικά στην 4η περίοδο που μπήκε ο Ναν και έβαλε μεγάλα σουτ.

Είμαι περήφανος για το πώς έκλεισε η σεζόν. Δεν ελέγξαμε ποτέ τα συναισθήματά μας σε πολλά παιχνίδια. Δεν ήμασταν πνευματικά δυνατοί σε ματς που χάσαμε. Πρέπει να κρατήσουμε τη σημερινή εικόνα και να είναι οδηγός για τη νέα σεζόν. Η ομάδα πρεσβεύει τη μαχητικότητα.

Και πρόσθεσε: «Καλή επιτυχία και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια. Εύχομαι να το σηκώσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στον Λευκό Πύργο και όπου άλλου υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες».

Για το αν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Πάντα θέλω να τελειώνει η χρονιά και μετά να συζητάω. Θα δώσω μια εβδομάδα στον εαυτό μου να ηρεμήσει, θα πάρει τις αποφάσεις της η ομάδα, το ίδιο θα κάνω και εγώ. Είμαι στην πέμπτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, που είναι άκρως τιμητικό αυτό για μένα. Αυτή η θέση (σ.σ. του πρώτο προπονητή) είναι η μεγαλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Ποιος δε θα ήθελε να είναι πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ;».

Για το τριπλ-νταμπλ του Πόρτερ: «Είναι πολύπλευρος, δε θα σκοράρει μόνο. Μπορεί να πασάρει, κάνει άμυνα, κάνει τα πάντα. Αυτή είναι η μοναδικότητά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x