Ελλάδα

ΠΑΟΚ: Με δεκάδα στο πρώτο ματς με Παναθηναϊκό

Απουσίες για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (20:15).

Με προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα playoffs την Πέμπτη (20:15). Στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο Τάουνς ως έβδομος ξένος, ο Σχίζας που ταλαιπωρείται από θλάση και ο Σωτηρίου που έχει ζαλάδες μετά από ένα χτύπημα στην προπόνηση.

Αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Νεραντζάκης θα έχει στη διάθεσή του μόλις δέκα παίκτες: ΜακΝίς, Τσιακμάς, Τσαϊρέλης, Φρίντρικσον, Μαργαρίτης, Γουίλιαμς, Αρσενόπουλος, Μίχαλακ, Άλστον και Πόρτερ Τζούνιορ.

«Ξεκινάμε την τελευταία φάση του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. «Ξέρουμε ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας αυτής της σειράς, αλλά και ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Έτσι το έχουμε προσεγγίσει σε όλη την διάρκειας της προετοιμασίας αυτό το διάστημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρωτίστως από το επίπεδο του αντιπάλου μας», πρόσθεσε ο Στάθης Νεραντζάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x