Ελλάδα

Σπανούλης: «Αυτός ο γύρος στο πρωτάθλημα δεν ωφέλησε πουθενά» - Παπαθεοδώρου: «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ»

Όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου της ήττας του Περιστερίου bwin με 94-92 από τον Προμηθέα.

Στην τραγική πρώτη περίοδο και στην προσπάθεια του Περιστερίου bwin να επιστρέψει στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα με 94-92 από τον Προμηθέα.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αυτός ο γύρος στο πρωτάθλημα δεν ωφέλησε πουθενά τόσο την ομάδα του, όσο και πολλές άλλες.

«Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι εγώ και οι συνεργάτες μου, μετά από δυο εβδομάδες να είμαστε έτσι. Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας, λίγο τα πατήματα μας, τις συνεργασίες μας. Κάναμε μια τραγική πρώτη περίοδο, δεχθήκαμε 35 πόντους, είναι ρεκόρ για την δική μας ομάδα φέτος.

Από κει και πέρα, στα επόμενα δεκάλεπτα δεχθήκαμε 16 πόντους, 17 και 14 πόντους αντίστοιχα. Αυτό τα λέει όλα. Όταν μπαίνεις σ’ ένα παιχνίδι και δέχεσαι 35 πόντους στην πρώτη περίοδο στην έδρα σου, μπαίνεις τελείως σε κόντρα ρυθμό και συνέχεια κυνηγάς. Καταθέσαμε την ψυχή μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι, είχαμε δυο βολές με τον Νέιτ (Ρένφρο) και τις έχασε, άλλες δυο ο Κένι (Γουίλιαμς) και έβαλε τη μια.

Δεχθήκαμε ένα καλάθι στη συνέχεια και πήγαμε στην παράταση. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να προετοιμαστούμε για τα playoffs. Βλέπουμε ότι σίγουρα αυτός ο γύρος δεν μας ωφέλησε πουθενά όχι μόνο εμάς, πάρα πολλές ομάδες. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs
», ήταν τα λόγια του Σπανούλη.

Παράλληλα, ο προπονητής του Προμηθέα Πατρών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανέφερε: «Να ξεκινήσω λέγοντας και επίσημα συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την επιτυχία του να παίξει στο Final-4 του Basketball Champions League. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι των Top-6 χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό αντίκρυσμα, ήταν όμως για μας ένα πάρα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα πριν την έναρξη των playoffs.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα σε καλή κατάσταση και παίζοντας αυτά τα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR και το Περιστέρι bwin είχαμε το κίνητρο να δείξουμε και να καταλάβουμε το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε.
Μας βοηθάει πολύ το σημερινό παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατό παρόλο που δεν είχε βαθμολογική σημασία. Το ελέγξαμε στην αρχή παίζοντας πάρα πολύ καλά, το Περιστέρι bwin όπως ήταν λογικό αντέδρασε, αλλά και εμείς μείναμε εκεί ήμασταν παρών, κρίθηκε το παιχνίδι στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Κερδίσαμε, είναι ευχάριστο αυτό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας στην έναρξη των playoffs απέναντι στον Άρη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και καλή συνέχεια στο Περιστέρι bwin
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x