NBA

Μπρόνι Τζέιμς: «Να παίξω στο ΝΒΑ χωρίς να σκέφτομαι τον πατέρα μου - Να μην με γνωρίζουν ως τον γιο του»

Για το όνειρό του να αγωνιστεί κάποια μέρα στο ΝΒΑ μίλησε ο Μπρόνι Τζέιμς, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μην τον γνωρίζει ο κόσμος ως τον γιο του Λεμπρόν.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ χωρίς να σκέφτεται αν θα μπορούσε να παίξει στην ίδια ομάδα με τον πατέρα του μίλησε ο Μπρόνι Τζέιμς.

Ο γιος του Λεμπρόν μίλησε μετά τη συμμετοχή του στο NBA Draft Combine 2024, τονίζοντας πως θέλει ο κόσμος να τον γνωρίζει με το όνομά του, χαρακτηρίζοντάς το σπουδαίο αν το καταφέρει.

«Θα ήμουν χαρούμενος αν απλώς αγωνιζόμουν στο NBA, χωρίς να σκέφτομαι αν θα μπορούσα να παίξω στην ίδια ομάδα με τον πατέρα μου. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Προσπαθώ να δουλέψω και να δω πού θα με οδηγήσει αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το παρατσούκλι Μπρόνι μου δόθηκε όταν ήμουν μικρότερος. Αλλά όλα όσα ακολουθούν τον πατέρα μου, το πώς προσπαθεί ο κόσμος να με συνδέσει με αυτόν και την κληρονομιά του, όσα πέτυχε... εγώ δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να υπάρξει ένας διαχωρισμός ανάμεσα στον Μπρόνι και τον ΛεΜπρόν. Όλοι το έχουν ακούσει που το έχω πει αυτό στο παρελθόν. Θέλω απλώς ο κόσμος να ξέρει ότι το όνομά μου είναι Μπρόνι Τζέιμς και να μην με αναφέρει απλώς ως τον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Νιώθω ότι αυτό θα ήταν σπουδαίο
».

Τέλος, στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του και με ποιους παίκτες του ΝΒΑ έχει ομοιότητες: «Ο Τζρου Χόλιντεϊ (Σέλτικς), ο Ντέρικ Γουάιτ (Σέλτικς) και ο Ντάβιον Μίτσελ (Κινγκς). Απλώς παίκτες που είναι εξαιρετικοί στον ρόλο τους, παίρνουν καλά λεφτά και παίζουν πολύ επειδή είναι συγκεντρωμένοι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x