*Τα... μηνύματα έρχονταν καιρό και τα είχαμε αναφέρει στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα σε πολύ κακή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά, πήγε στην Τούμπα με στόχο να βγάλει μια αντίδραση μετά τις δυο σερί ήττες από ΑΕΚ και Άρη, αλλά τα έκανε χειρότερα! Με αποκαρδιωτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τέσσερα γκολ στην πλάτη, που τον φέρνουν στην 4η θέση και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού θέλει οπωσδήποτε νίκη επί του Ολυμπιακού στην Κυριακή για να τερματίσει 3ος και να μην παίζει την ευρωπαϊκή του επιβίωση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

*Ιδιαίτερη ανάλυση γι αυτό που είδαμε στην Τούμπα δεν μπορεί να γίνει. Από τη μια είχες έναν ΠΑΟΚ σκυλιασμένο για αποτέλεσμα και πειθαρχημένο στο πλάνο του και από την άλλη έναν Παναθηναϊκό με μια ανούσια κυκλοφορία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με μια μικρή αντίδραση για 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Οταν σε τέτοιο παιχνίδι δέχεσαι τέσσερα γκολ, άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες από τον αντίπαλο και εσύ έχεις μόλις μια καλή ευκαιρία (Σπόραρ) και ένα γκολ (Γερεμέγεφ), τότε δεν αξίζεις κάτι παραπάνω.

*Για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτοκαταστροφικός. Τα δυο πρώτα γκολ είναι απ' αυτά που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δέχεσαι! Αναφερόμαστε στο τραγικό λάθος του Ρούμπεν για το 1-0 και στο αψυχολόγητο πέναλτι που έκανε ο Γεντβάι στον Σαμάτα σε μια σέντρα που δε θα έφτανε ποτέ στον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Τα «δώρα» συνεχίστηκαν και οι «πράσινοι» την πλήρωσαν ξανά...

*Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά κατώτερος των περιστάσεων κάτι που έγινε... κακιά συνήθεια το τελευταίο διάστημα. Ηταν κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν απέναντι στον Άρη, ήταν και στην Τούμπα. Κι όταν κάτι επαναλαμβάνεται και δεν το διορθώνεις, τότε πολύ απλά δεν αξίζεις να βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση. Τα λάθη συνεχίζονται, οι απροσεξίες στο ανασταλτικό κομμάτι επίσης και η βαριά ήττα ρίχνει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία στο πράσινο στρατόπεδο.

*Πλέον, απομένουν δυο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν με την πίεση να γίνεται τεράστια για την Ευρώπη, αλλά και για να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο. Ο τελικός με τον Άρη αργεί. Η προσοχή θα στραφεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό. Το ζητούμενο είναι αν η ομάδα μπορεί να συνέλθει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να φτάσει στο τρίποντο σε ένα παιχνίδι που πάντα είναι και θα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x